Sposób przyrządzania:

najlepiej odgrzać w mikrofali przez ok. 3 minuty lub na patelni

Opis

SKŁADNIKI:

mięso wieprzowe(40%), jaja, mąka pszenna typ 500, mleko, bułka tarta (gluten), przyprawy (przyprawa warzywna [zawiera: seler], maggi, pieprz), cebula, olej roślinny rzepakowy, woda,  margaryna(oleje roślinne: słonecznikowy i rzepakowy, palmowy 15,9%, tłuszcz roślinny rzepakowy częściowo uwodorowiony, woda, mleko ukwaszone, sól (0,3%)cukier, emulgatory(mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych , mono- i diglicerydy  kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, lecytyna słonecznikowa) aromat, barwnik(annato), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), witaminy D3), masło, sól, tłuszcz  zwierzęcy smalec wieprzowy.

Parametry

Zawartość farszu > 48 %
Ilość 4 szt
Temperatura przechowywania +4 +8°C °C