Sposób przyrządzania:
najlepiej odgrzać w mikrofali przez ok. 3 minuty lub na patelni
Opis
SKŁADNIKI:
mięso wieprzowe(40%), jaja, mąka pszenna typ 500, mleko, bułka tarta (gluten), przyprawy (przyprawa warzywna [zawiera: seler], maggi, pieprz), cebula, olej roślinny rzepakowy, woda, margaryna(oleje roślinne: słonecznikowy i rzepakowy, palmowy 15,9%, tłuszcz roślinny rzepakowy częściowo uwodorowiony, woda, mleko ukwaszone, sól (0,3%)cukier, emulgatory(mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych , mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, lecytyna słonecznikowa) aromat, barwnik(annato), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), witaminy D3), masło, sól, tłuszcz zwierzęcy smalec wieprzowy.
Parametry
Zawartość farszu | > 48 % |
Ilość | 4 szt |
Temperatura przechowywania | +4 +8°C °C |